Prezentare Hotel

Prezentare Hotel

Datorita pozitiei, cat si a serviciilor integrate oferite, hotelul Danube Stars este alegerea perfecta pentru cei aflati in delegatii de lucru, participanti la evenimente, dornici de a vizita obiectivele turistice locale ale frumosului oras port la Dunare cat si pentru cei aflati doar in tranzit spre Delta Dunarii, litoralul Marii Negre sau Republica Moldova.

Un plus il reprezinta experienta echipei din sectia de productie culinara, ce sustine calitatea serviciilor de masa a la carte sau special configurate pentru categorii specifice de clienti precum sportivi de performanta, artisti, delegatii corporate, etc.

Situat chiar in inima orasului – in centrul istoric al orasului Galati – la kilometrul Zero – oaspetii au acces rapid la obiectivele turistice aflate in imediata apropiere (Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, Muzeul „Casa Cuza Vodă”, Catedrala Arhiepiscopală Galati, Palatul Navigatiei, Biserica Fortificata Precista etc.). De asemeni, pot alege sa faca o plimbare in parcul Mihai Eminescu aflat langa hotel sau pe frumoasa faleza a Dunarii care se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Tot in imediata apropiere se afla si institutiile administratiei publice locale, Universitatea Dunarea de Jos precum si un important centru comercial.
Chiar langa hotel sunt situate statii ale mijloacele de transport in comun iar gara si autogara sunt la maxim 1,5 km distanta.

La parterul complexului hotelier opereaza 4 centre bancare cu acces imediat la ATM, un resturant tip bistro – Rapsodia decorat  in stil interbelic si expunand frumoase repere ale orasului Galati surprinse in perioada la belle epoque. Tot l aparterul hotelului se afla un punct rent-a-car, iar in aripa vestica – Centrul de Afaceri Dunarea si First Club – un club elegant, exclusivist – ideal pentru organizarea evenimentelor corporate si private.

In timpul sezonului cald, oaspetii se pot relaxa pe terasa restaurantului Rapsodia cu o generoasa deschidere la frumoasa espalanada din Piata Domneasca,  oferind 3 zone distincte: o zona relaxanta de cafenea, o zona de fast healthie food si o zona de slow food din bucataria urbana internationala.

Sustinator al manifestarilor artistice si culturale – managementul Hotelului Danube Stars  a investit pentru bucuria de a admira a trecatorului precum si a oaspetelui din hotel – intr-un Lapidarium in aer liber situat chiar in fata Restaurantului Rapsodia, ce reuneste creatii de sculptura unicat precum: Dalia (autor Marcel Cucuianu), Meditatie (autor Rodica Severineanu), Maternitate (autor Marcel Grosu), Femeie cu Copil (autor Vladimir Predescu), Feuda (autor Ion Condiescu), Ramona (autorFlorica Ioan), Compozitie (autorMircea Stefanescu).

Descarca brosura cu prezentarea Hotel Danube Stars *** »