Revelion 2019

Revelion 2019

Un Revelion fantastic pentru un 2019 fabulos !

Va invitam sa petreceti faimoasa noapte dintre ani la inaltime, alaturi de cei dragi – la kilometrul 0 al orasului Galati – intr-unul din restaurantele:

  • Panoramic Hall – situat la etajul IX al Hotelului Galati Centrum – renumit pentru eleganta spatiului si superba priveliste asupra orasului Galati
  • First Club – plin de rafinament, armonie coloristica inedita, ring de dans dedicat si acustica deosebita;

Revelionul fantastic marca Galtour-Dunarea include ingredientele unei petreceri reusite:

  • Invitat special – Ioana Cristodorescu
  • MC-DJ – Sorin Gheorghiu
  • Cabina foto – cadou
  • Tombola cu premii
  • Meniu la alegere + open bar

Panoramic Hall Pret : 330 lei/persoana
First Club Pret : 300 lei/persoana

V-am pregatit si de aceasta data un mix plin de momente incantatatoare, distractie, rafinament, bucate alese, bauturi la discretie si frumoase surprize cadou.

Invitata speciala a serii este Ioana Cristodorescu – o tanara galateanca cu o voce de exceptie, extrem de talentata (nu o spunem doar noi, ci si critici cunoscuti atat din domeniul muzical cat si al artelor frumoase).
Desi la inceput de drum – Ioana este un artist complex, cunoscuta si pentru participarea la Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila, pentru activitatea sa de modeling pe plan international (la care a renuntat pentru a se concentra pe muzica).dar si pentru numeroasele premii nationale pentru pictura 🙂 Ioana ne va incanta in noaptea dintre ani cu un repertoriu rafinat plin de muzica buna!

DJ consacrati – Sorin Gheroghiu si Marian Neacsu vor asigura un ambient muzical special pentru o petrecere de neuitat. Invitatii vor avea ocazia sa imortalizeze frumoasele momente alaturi de cei dragi, abordand recuzita tematica la cabina foto pusa la dispozitie pe parcursul serii, benficiind de fotografii marturii cadou.

Cei ce doresc sa isi incerce norocul la cumpana dintre ani, ii invitam sa participe la tombola serii, unde pot castiga diferite premii surpriza oferite de grupul Galtour&Dunarea.

Va asteptam cu drag!
Rezervari la Agentia de turism Galtour 
Tel: 0236 460 704 / 0731 840 520