Salon Panoramic

Salon Panoramic

Salonul Multifunctional Panoramic reprezinta locatia ideala pentru derularea unor evenimente private deosebite si a unor evenimente business de succes.

Situat la etajul IX al complexului hotelier Galati Centrum***, ofera o panorama superba asupra orasului Galati, sustinand eleganta si originalitatea locatiei.

Oferta pentru companii

Companiile vor gasi in Salonul Panoramic partenerul ideal pentru derularea unor evenimente reusite pentru parteneri sau angajati: conferinte, simpozioane, seri festive, inaugurari/lansari de produse/servicii, dar si pentru sarbatori dedicate angajatilor, partenerilor, zile profesionale, petreceri de Craciun sau Revelion.

Oferta pentru persoane fizice

Salonul Panoramic poate gazdui cu distinctie orice tip de eveniment de familie; nunta, botez, aniversare de varsta sau casatorie, majorat, petreceri pentru tineret, clientii noastri beneficiind de toate serviciile pe care le presupune organizarea unui eveniment de succes.

Pentru detalii suplimentare si rezervari vizitati www.dunareaevents.ro sau contactati-ne la numarul de telefon: 0731 840 513.