TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

SITE

Acest website este proprietatea S.C. DUNAREA S.A., companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr. J17/11/1991, având CUI RO1635346 și cu sediul social în România. Conținutul publicat al acestui website este proprietatea S.C. DUNAREA S.A., care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

 

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://www.hoteldanubestars.ro. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site în nici un fel. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Nu declarăm și nu garantăm:

–  Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website

–  Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi

– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavoastra

– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

 

SERVICII

S.C. DUNAREA S.A., vă pune la dispoziție informatii privind ofertele și activitatile si serviciile companiei. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă.

 

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

S.C. DUNAREA S.A., va oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați dacă informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

S.C. DUNAREA S.A., nu asigură nici o garanție că informația de pe site este actualizată (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori.

Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a agenției și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții , concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către https://www.galtour-dunarea.ro/.

 

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresată la adresa de email secretariat@galtour.ro agenția se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. S.C DUNAREA S.A. se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea S.C. DUNAREA S.A., Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile

 

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte urmatoarele obligații incluzând dar fără a se limita:

– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.

– aveti vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice

– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase.

– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

S.C. DUNAREA S.A. nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.

Nu aveți permisiunea:

  • de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;
  • de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;
  • de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.

În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.

 

NEWSLETTER

Pe website puteți identifica un formular de înscriere la newsletter. Puteți subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezintă acordul dumneavoastră pentru primirea noutăților, a ofertelor speciale precum și a altor informații.

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre S.C. DUNAREA S.A. se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Orice probleme legate de secțiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scrisă la adresa noastră specificată în pagina de Contact.

 

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.

Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.

S.C. DUNAREA S.A. nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de S.C. DUNAREA S.A., Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

 

INTERZICEREA ACCESULUI

S.C. DUNAREA S.A. își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

 

RESPONSABILITATEA S.C. DUNAREA S.A.

S.C. DUNAREA S.A. nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor rezervate de pe website.

 

FORȚĂ MAJORĂ

S.C. DUNAREA S.A nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fortă majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta S.C. DUNAREA S.A. sau furnizorii săi.

 

.

 

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

S.C. DUNAREA S.A își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, baza de date, precum și alte caracteristici.

S.C. DUNAREA S.A. poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică.

 

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului aparțin DUNAREA SA. Materialul conținut pe Site este proprietatea SC DUNAREA SA sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate.

 

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre S.C. DUNAREA S.A., sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a companiei S.C. DUNAREA S.A.,. care se regăsește pe website.

Dacă aveti întrebări în legatură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.

Datele personale colectate sunt utilizate de S.C. DUNAREA S.A., exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de turiști, pentru emiterea facturilor, a notificărilor către unitățile hoteliere, alți tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achiziționate de clienți impun acest lucru. S.C. DUNAREA S.A., nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. DUNAREA S.A. va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Conform legislatiei, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.

Trebuie să menționăm însă că ne este imposibil să procesăm rezervări care nu conțin aceste date obligatorii

 

POLITICA DE SECURITATE

S.C. DUNAREA S.A. se preocupa să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.

Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale S.C. DUNAREA S.A.

 

COOKIE-URI

Cookie-ul reprezintă un fișier de tip “.txt”, oferit browser-ului dumneavostră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastră, să fiți anunțați de fiecare dată când primiți câte un cookie, sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări in site-ul nostru. Pe lângă cookie-urile setate de agentie, site-ul nostru foloseste serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri și serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca această terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul dumneavoastră, care să-i permită să strângă date statistice referitoare la contentul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate de aceștia.

S.C. DUNAREA S.A., nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastră, instalate de o terță parte.

 

LEGEA GUVERNANTĂ

Acesti Termeni si Condiții reprezintă contractul între Utilizator și S.C. DUNAREA S.A și este guvernat de legile din România.

Bottom of Form

 

Contacteaza-ne

Str. Nicolae Balcescu nr.1 , Galati, CP 800041

marketing@galtour.ro